Profil

Mit navn er Christian Justesen. Jeg er stifter af Anlægsspecialisten og har over 13 års erfaring inden for anlæg. Det være sig alt fra anlægning af mindre haveprojekter til belægning af store arealer.

I min hidtidige karriere har jeg været ansat hos Garteha A/S. En god arbejdsplads der har givet mig frihed til at dygtiggøre og udvikle mig som anlægsgartner. Det er her, jeg har optjent min erfaring inden for både private haver, samt større kommunale og statslige opgaver.

I de senere år har jeg været leder for ”den grå afdeling” af firmaet, som har fokuseret på belægningsopgaver af enhver slags. Et område, jeg føler mig hjemme i, og som jeg har dygtiggjort mig i. Nu føler jeg, at tiden er kommet til at stå på egne ben.

Det er lysten til nye udfordringer, mere ansvar, samt en tættere dialog med kunden, der har fået mig til at tage springet, og jeg glæder mig til min nye hverdag som drivkraft og ansvarshavende hos Anlægsspecialisten.

Som person er jeg meget energisk med masser af gå på mod. Jeg elsker og går meget op i mit arbejde, og for mig ligger der en enorm stolthed i udførelsen af dette. Jeg er et typisk A menneske, der glæder sig til at komme i gang med dagens udfordringer. Jeg er pligtopfyldende, løsningsorienteret, og så har jeg en overbevisning om, at der ikke er et problem, der ikke kan løses, eller en drøm der ikke kan realiseres.

Billede